Συμβατότητα ιστοσελίδας με κινητές συσκευές

Οι κινητές συσκευές (κινητά, tablets) άλλαξαν τον κόσμο. Σήμερα οποιοσδήποτε έχει μια κινητή συσκευή είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι συνδεδεμένος με το διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα. Αυτό κάνει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία πανεύκολη! Αυτό σημαίνει ότι οι ιστοσελίδες και ότι άλλο περιεχόμενο βρίσκετε στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι προσαρμόσιμο στις συσκευές αυτές.

Εάν η ιστοσελίδα σας ακόμη δεν προσαρμόζετε σε κινητές συσκευές, θα πρέπει να τροποποιηθεί άμεσα. Πάνω από 60% των επισκεπτών θα επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας με κινητό τηλέφωνο ενώ αυτός ο αριθμός θα σημειώνει ανάπτυξη καθημερινά για τα επόμενα χρόνια.

Εάν δεν γνωρίζετε εάν η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με κινητές συσκευές μπορείτε να ελέγξετε εδώ

Γιατί να κατασκευάσω την ιστοσελίδα μου για κινητές συσκευές;

Responsive deisign

Η ιστοσελίδα που είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι φτιαγμένη για μεγαλύτερες οθόνες άλλα και για χρήση mouseγια την εύκολη περιήγηση στην σελίδα. Με μια κινητή συσκευή τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού η οθόνη είναι μικρή, είναι σε κάθετη διάταξη & δεν υπάρχει mouse για το πάτημα των κουμπιών. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι η ιστοσελίδα δεν μπορεί να διαβαστεί λόγο των πολύ μικρών γραμμάτων αλλά ούτε είναι δυνατή η περιήγηση σε άλλες σελίδες της.

Στην Κύπρο πάνω από 85% των ατόμων που έχουν κινητές συσκευές αναζητούν για τοπικές επιχειρήσεις. Μάλιστα οι περισσότερες αναζητήσεις γίνονται όταν βρίσκονται στο σπίτι ή στην δουλειά οπού θα μπορούσαν μάλιστα να χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Πως Ξεκινώ;

Πρώτα έλεγξε εάν η ιστοσελίδα σου είναι συμβατή με κινητές συσκευές. Εάν όχι, τότε καλέστε το άτομο το οποίο έχει δημιουργήσει την σελίδα σας και πέστε του τι χρειάζεστε για να σας βοηθήσει.

Εάν πάλι χρειάζεστε τις συμβουλές ή τις υπηρεσίες μας καλέστε μας για να διευθετήσουμε μια συνάντηση να δούμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σήμερα! Τηλεφωνήστε μας στο 7000.70.29 ή συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή άμεσα!

Επικοινωνήστε!

Έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε να συζητήσουμε κάποιο Project;

7000.70.29

info@yoomelo.com

Download Free FREE High-quality Joomla! Designs • Premium Joomla 3 Templates BIGtheme.net